Felszínre hozták a kutyát, ami miatt több mint egy órán át pótlóbusz járt az M3-as metró több szakaszán

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Sikerült befogni az alagútba tévedt kutyát az Árpád hídi metrómegállónál, így újra a teljes vonalon jár a 3-as metró – közölte Bakó Pál, a BKK fődiszpécsere az MTI-vel.

A kutya az Árpád hídi metrómegállóban szakadt el a gazdájától. Az elszabadult kutyát állatvédők, kutyás rendőrök próbálták kihozni az alagútból. Emiatt délelőtt több mint egy órán át pótló buszok jártak előbb Deák tér és Újpest-Központ, majd a Lehel tér és a Nagyvárad tér metrómegállók között.

A kistestű kutyát a Dózsa György úti metrómegállónál hozták ki az alagútból. (MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.