Demeter Márta belépett az LMP-frakcióba

politika
2017 szeptember 01., 04:05
comments 266

Bő fél éve lépett ki a Magyar Szocialista Pártból és az MSZP frakciójából Demeter Márta parlamenti képviselő.

Most úgy döntött, belép az LMP frakciójába.

Döntését az Indexnek adott interjúban így indokolta:

„Látnunk kell, hogy a politikai tér jelentős változásokon ment át az utóbbi évben. A Fidesz lecserélte szavazóbázisát és kivonult a politikai centrumból. A Jobbik is változtatott a profilján, de nem tudta elérni a centrumot. Az MSZP képtelen a társadalom többségét megszólítani és hitelesen képviselni,

miután többszörösen bebizonyította, hogy választóit cserbenhagyva bármikor hajlandó együttműködni a Fidesszel.

Az LMP viszont pozitív irányba változott. Frakciójuk professzionálisan működik, számomra nagyon szimpatikus módon intenzíven és kitartóan dolgozik, sorra lép fel azokkal a kormányzati lépésekkel és lopásokkal szemben, amelyek joggal váltják ki a magyar társadalom jelentős részének ellenszenvét.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.