Rogán Antal külföldi erők által szervezett utcai zavargásoktól tart a kampányban

politika
2017 szeptember 03., 11:50
comments 556

A propagandaminiszter értékelte Orbán Viktor kötcsei beszédét vasárnap reggel az M1-en. Elmondta, hogy úgy látja, Orbán szerint a mostani választás legfontosabb tétje az lesz, 

hogy meg tudják-e védeni a kerítést, az elmúlt hét év eredményeit, tudnak-e gondoskodni továbbra is az ország védelméről és képesek-e megvédeni a családpolitikát, a családok és a munkahelyek biztonságát. 

Rogán ezen kívül beszélt arról, hogy a miniszterelnök említett egy NATO publikációt, ami szerint Afrikából 2020-ig 60 millió bevándorló fog útra kelni, jó részük Európa irányába. (Pontosan nem tudni, milyen publikációról van szó, de a hvg.hu szerint ez a becslés egy 2004-es tanulmányból van.)

Mindenesetre Rogán szerint ebből is látszik, hogy a migráció keltette óriási veszély még egyáltalán nem múlt el. 

Rogán Antal kérdésre válaszolva arról is beszélt, hogy terhes, nehéz és éles küzdelemre számít a választási kampányban. Hozzátette: eddig nem használt eszközöket, akár utcai zavargásokat is el tud képzelni. Megjegyezte: vannak olyan külföldi erők, amelyek ezeknek a szervezésében aktívan szerepet vállalnak, de reményét fejezte ki, hogy végül ezeket az utcai zavargásokat el tudják kerülni. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.