Még csak szeptember van, de a Fidesz már kijelölte a választási kampány szellemi színvonalát

POLITIKA
2017 szeptember 04., 13:10
comments 444
photo_camera Fotó: Fidesz Facebook

Néhány órája a Fidesz Facebook-oldalán jelent meg ez a gyönyörű grafika, ami feltehetőleg elég pontos képet ad arról, milyen összetett kampányüzenetekkel vág neki a kormánypárt az ősztől tavasz közepéig húzódó kampánynak. 

REZSI vagy CSÖKKENTÉS? NEMZETÁLLAMOK vagy EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK? BRÜSSZEL VAGY BUDAPEST? ÉLET vagy HALÁL? Ugyan. A 2018-as választás tétje: 

ORBÁN VIKTOR vagy a KERÍTÉS LEBONTÁSA. 

A 444-en egyébként júniusban szedtük össze, hogy akármelyik párt nyer is, a kerítés szinte biztosan a helyén marad, de ez a Fidesz politikája tekintetében teljesen másodlagos kérdés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.