Simonka György: Vannak sikereink, további céljaink, ez nekem tetszik és szívesen csinálom

ÉLET
2017 szeptember 09., 17:20
comments 83

Költségvetési csalás gyanúja miatt zajlik nyomozás Simonka György fideszes országgyűlési képviselő körüli cégeknél, a rokonság uniós pénzfelhasználását is nézegetik már a hatóságok, és állítólag házkutatást is tartottak a fideszes politikusnál. Simonkának még fideszes mércével is sok ügye van,  annyira sok, hogy inkább csak lapít a padsorok közt, meg se szólal a T. Házban. 

Most viszont a Magyar Nemzetnek nyilatkozott Simonka, aki szívesen maradna a politikában. 

"Amit rám bíznak, én azt elfogadom"

nyilatkozta a lapnak, amikor arról kérdezték, indul-e a jövő évi választásokon. Azt nem erősítette meg, hogy beszélt már Orbán Viktorral a jövőjéről, de úgy beszélt, mint aki kész egy újabb ciklust is elvállalni. 

"Vannak sikereink, eredményeink, további céljaink, közösen dolgozunk, ez nekem tetszik és szívesen csinálom. Motivál az, hogy rengeteg olyan megkezdett munkánk ér révbe lassan, ami nagyon fontos a körzetünk számára"

– folytatta elégedetten. Azzal búcsúzott, hogy szereti a politikai munkát, minden hátulütőjével együtt. A hátulütést nem pontosította, de valószínűleg nem a mentelmi jogra célzott. (MNO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.