John Hines sok piával készült az Irmára

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A kép nem John Hinest ábrázolja, hanem James Samperót, aki szombat este még szörfözni készült Miami Beachen. Itt épp a megfelelő hullámra vár.Fotó: Joe Raedle/Getty Images

John Hinest nem érdekli a vihar. A Key Largó-i lakos a kötelező kitelepítési rendelet ellenére is otthonában, illetve legalább városában vészeli át az Irma hurrikánt. A nap folyamán már másodszor jelentkezett telefonon a CNN adásában.

Először másfél órája, amikor a vihar szeme még úgy ötven kilométernyire volt Key Westtől. Akkor a műsorvezető alig tudta lebeszélni arról, hogy kimenjen az utcára. A vihar most már megérkezett, ezért a CNN újra felhívta Hinest, hogy megtudják, hogy van.

Hines most már magára zárta az ablakokat a nagy széltől és a vízszintesen zuhogó esőtől védő viharzsalukat, de továbbra se aggódik. Egy vasbeton épület negyedik emeletén van, odáig nem ér fel a vihardagály, "és betonházat még nem fújt el a szél".

Kérdezték, hogy mivel készül átvészelni a vihart. Egy hónapra elég étellel és "sok piával", felelte. "Azt mondta, piával" - kérdezett vissza a riporter. "Igen. Hehe" - felelte Hines.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.