John Hines sok piával készült az Irmára

2017 szeptember 10., vasárnap 9:47
112
A kép nem John Hinest ábrázolja, hanem James Samperót, aki szombat este még szörfözni készült Miami Beachen. Itt épp a megfelelő hullámra vár. Fotó: Joe Raedle/Getty Images

John Hinest nem érdekli a vihar. A Key Largó-i lakos a kötelező kitelepítési rendelet ellenére is otthonában, illetve legalább városában vészeli át az Irma hurrikánt. A nap folyamán már másodszor jelentkezett telefonon a CNN adásában.

Először másfél órája, amikor a vihar szeme még úgy ötven kilométernyire volt Key Westtől. Akkor a műsorvezető alig tudta lebeszélni arról, hogy kimenjen az utcára. A vihar most már megérkezett, ezért a CNN újra felhívta Hinest, hogy megtudják, hogy van.

Hines most már magára zárta az ablakokat a nagy széltől és a vízszintesen zuhogó esőtől védő viharzsalukat, de továbbra se aggódik. Egy vasbeton épület negyedik emeletén van, odáig nem ér fel a vihardagály, "és betonházat még nem fújt el a szél".

Kérdezték, hogy mivel készül átvészelni a vihart. Egy hónapra elég étellel és "sok piával", felelte. "Azt mondta, piával" - kérdezett vissza a riporter. "Igen. Hehe" - felelte Hines.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt