Az LMP Fegyelmi Bizottsága elé kerül Ungár Péter bodajki ámokfutása

Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja is tiszteletét tette a Momentum júliusi politikai-zenei fesztiválján, Bodajkon. Ezzel még nem lett volna baj, de Ungár annyira berúgott, hogy zaklatni kezdte a fesztiválozókat, egyiküket ölelgette és a saját szexuális teljesítőképességét dicsérte neki, egy másikuk sátrába pedig háromszor próbált bemászni. A szervezők végül levágták a kezéről a karszalagot, és kitiltották a Momentum összes további rendezvényéről is.

Ungár maga kezdeményezte, hogy az LMP Etikai Bizottsága (EB) vizsgálja ki az ügyét, és ez most meg is történt. Az EB megállapította, hogy

Ungár etikai vétséget követett el,

ezért az ügyet a párt Fegyelmi Bizottsága elé terjesztik. Ez a bizottság azt vizsgálja, történt-e fegyelmi vétség, és ha úgy ítéli meg, hogy igen, akkor meghatározhat valamilyen retorziót is a politikussal szemben.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.