Az LMP Fegyelmi Bizottsága elé kerül Ungár Péter bodajki ámokfutása

Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja is tiszteletét tette a Momentum júliusi politikai-zenei fesztiválján, Bodajkon. Ezzel még nem lett volna baj, de Ungár annyira berúgott, hogy zaklatni kezdte a fesztiválozókat, egyiküket ölelgette és a saját szexuális teljesítőképességét dicsérte neki, egy másikuk sátrába pedig háromszor próbált bemászni. A szervezők végül levágták a kezéről a karszalagot, és kitiltották a Momentum összes további rendezvényéről is.

Ungár maga kezdeményezte, hogy az LMP Etikai Bizottsága (EB) vizsgálja ki az ügyét, és ez most meg is történt. Az EB megállapította, hogy

Ungár etikai vétséget követett el,

ezért az ügyet a párt Fegyelmi Bizottsága elé terjesztik. Ez a bizottság azt vizsgálja, történt-e fegyelmi vétség, és ha úgy ítéli meg, hogy igen, akkor meghatározhat valamilyen retorziót is a politikussal szemben.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.