Kósa Lajos leginkább Vágó Gábortól félti a kampány békéjét

2017 szeptember 13., szerda 4:53
233

A magát miniszterré feltornázó Kósa Lajos a Magyar Időknek adott szerdai interjújában felvette a fonalat, amit Németh Szilárd kezdett el szövögetni a nemzetbiztonsági bizottság ülése után, miszerint Gulyás Márton, Schilling Árpád és Vágó Gábor fenyegetést jelent a magyar demokráciára.

Kósa a kormánybarát lapnak azt mondta: „A különböző, hevesen ellenzéki törpeszervezetek rendkívül agresszívak, a vezetőik szerint utcai erőszakra, zavargásokra van szükség a kormány megdöntéséhez. Vágó Gábor ellenzéki aktivista például azt mondta, hogy ki kell lépni a jogszerűség kereteiből, és törvényellenes, agresszív cselekményekkel kell felhívni a figyelmet a kormánnyal kapcsolatos problémákra. Folyamatosan az erőszakról és arról beszélnek, hogy a törvényes rendre fittyet kell hányni.

Vágó Gábor

Az interjú többi részéből sajnos nem derül ki, hogy a miniszterjelölt mikor és hol hallotta Vágó Gábort az erőszak szükségességéről beszélni, de valószínű, hogy a Fidesz politikusai egyből erre gondolnak, ha azt hallják: polgári engedetlenség. 

Kedden Vágó Gábor Németh Szilárd gyanúsítgatásai után azt írta: „A fideszes paranoia azt jelenti, hogy félnek. Hogy nem érzik a hatalmukat biztonságban.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt