A Ron Werbert évekig foglalkoztató MSZP ronwerberezéssel támadja az LMP-t

Nagyon kiakadtak a szocialisták amiatt, hogy a volt képviselőjük, Demeter Márta a Magyar Narancsnak adott interjújában arról beszélt, hogy az MSZP-ben tudják, kik a kollaboránsok, de nem tesznek semmit. Megjegyezte azt is, hogy a párt feltűnően hallgat a letelepedési kötvényekről, Ghaith Pharaonról és a plakáttörvényről, „vagy akár együtt is működik a Fidesszel”.

Demeter Márta, az MSZP egykori képviselője. Fotó: Demeter Márta Facebook-oldala.

Annyira kiakadtak, hogy csütörtök délután egy dühös közleményben szólították fel Demeter Mártát, hogy tegyen feljelentést, vagy kérjen bocsánatot, ha bármilyen érintettségről tud. Azt üzenték az LMP-hez átállt képviselőnek, hogy „ez nem csak erkölcsi, hanem jogi szempontból is kötelessége”.

De a közlemény legidiótább része mégiscsak az, amikor azt írják, hogy Demeter Márta Ron Werber hatására állít róluk valótlanságokat, mintha nem ugyanez a kampányguru adott volna évekig tanácsokat az MSZP-nek is. 

Amennyiben viszont Demeter Márta nem tesz feljelentést, azzal azt bizonyítja, hogy az MSZP-t érintő megalapozatlan vádjait Ron Werber első kampánytanácsaként hangoztatta. Ebben az esetben Demeter Mártának bocsánatot kell kérnie attól az MSZP-től, amelynek a jelenlegi mandátumát is köszönheti”- harapott a saját farkába az MSZP. 

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.