22 sérültje van a londoni terrortámadásnak

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

22-en sérültek a péntek reggeli londoni terrortámadásban, amely a District Line vonalon történt a Parsons Green megállónál. 18 embert vittek kórházba, 4-en saját maguk kerestek ellátást, jelentette az AFP.

A metrón egy diszperzites vödörbe, házilag szerelt szerkezet lépett működésbe, amely főként égéséi sérüléseket okozott. A BBC úgy értesült, a készülék időzítővel volt felszerelve, és feltehetően valami elromolhatott rajta, sokkal nagyobb pusztítást is végezhetett volna.

Több száz ember esett pánikba, és hagyta el egyszerre a metróállomást.

A merénylőt egyelőre keresik. Ez az elmúlt hat hónap ötödik angliai terrortámadása volt. (BBC/AFP)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.