Önvezető kamionokat teszteltek az M1-es autópályán

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ötven kilométeren át haladt sofőr nélkül két kamion az M1-es autópályán Lébénytől Rábapatonáig. A Volvo önvezető kamionjait a Waberer's-szel közösen tesztelték, jelentette az MTI.

Három kamion haladt szorosan egymás után, de csak az elsőt vezette ember, a másik kettő ún. platooning technológiával, vezeték nélküli kapcsolattal csatlakozva a felvezető kamionra magától haladt. Biztonsági okokból ezekben is ült ember, aki átvehette volna a kormányt baj esetén.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.