“Ma az összes elszakított területről hoztak hozzánk szilvát”

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

“Ma az összes elszakított területről hoztak hozzánk szilvát, hogy ebből megfőzzük a Kárpát-medence lekvárját, a nemzeti összetartozás jelképeként”

Ezzel kezdte a Bejelentést Boldog István fideszes frakcióvezető-helyettes a kétpói II. Alföldi Lekvárfőző Fesztivál és a Vándorló Bográcsok Találkozóján. A Bejelentés maga arról szólt, hogy kész a lekvár. 

A Kárpát-medence lekvárja nem azt jelenti, hogy mindenkit belefőznek a Medencéből, hanem hogy egy rakás helyről hoznak szilvát, amiből nagy, közös lekvárt főznek. Az teljesen világos, hogy ez hogyan jelképezi a magyarok összetartozását, az kevésbé, hogy a lekvár, legyen bármilyen finom, hogyan fogja biztosítani a magyar hegemóniát még ezer évre az egész Medencében. Lehet, hogy adunk belőle ajándékba a románoknak, huculoknak, szerbeknek, bunyevácoknak, szlovákoknak és a többieknek, amitől ők odaragadnak és képtelenek lesznek dominálni. 

A szuperlekvárból Áder János, Orbán Viktor és Kövér László egész biztosan kapni fog ajándékba, mert azt Boldog képviselő megemlítette.

Hegemónialekvár-ügyben ez volt a korábbi cikkünk: