Bohócjelmezben ijesztgette a lányát, rendőrök vitték el

Fotó: Brooke Palmer/© 2016 Warner Bros. Entertainment Inc. and RatPac-Dune Entertainment LLC.All Rights Reserved.

A helyi rendőrök szerint a 6 éves kislány fejvesztve rohant, egy vadidegen autójába is beugrott, végül egy teljesen ismeretlen házba is berontott, miközben saját, bohócjelmezbe bújt apja elől menekült. Az eset az Ohio állambeli  Boardman Township településen történt. 

A rendőrök állítása szerint az ismeretlen, akinek házába bemenekült a kislány, olyannyira komolyan vette a bohócparát, hogy a verandára kilépve puskájával a földbe eresztett egy golyót. Ő egyébként valószínűleg pont részeg volt, mert ellene "illuminált állapotban történt fegyverhasználat" miatt emeltek vádat. 

A bohócruhába bújt apuka a rendőröknek azt mondta az eset után, hogy csak meg akarta fegyelmezni a kislányát, és ezt találta ki a szokásos elnáspángolás helyett. Pánikkeltés és gyerek veszélyeztetése miatt indult ellene eljárás. 

Második hete zajlik a bohócőrület Amerikában: a Stephen King bohócregényéből készült film már most minden idők legnézettebb horrorja. Amerikában már több mint 158 millió, a kontinensen túl már bő 90 millió dollárt termelt meg. (AP)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.