Bohócjelmezben ijesztgette a lányát, rendőrök vitték el

2017 szeptember 18., hétfő 10:06
62
Fotó: Brooke Palmer/© 2016 Warner Bros. Entertainment Inc. and RatPac-Dune Entertainment LLC.All Rights Reserved.

A helyi rendőrök szerint a 6 éves kislány fejvesztve rohant, egy vadidegen autójába is beugrott, végül egy teljesen ismeretlen házba is berontott, miközben saját, bohócjelmezbe bújt apja elől menekült. Az eset az Ohio állambeli  Boardman Township településen történt. 

A rendőrök állítása szerint az ismeretlen, akinek házába bemenekült a kislány, olyannyira komolyan vette a bohócparát, hogy a verandára kilépve puskájával a földbe eresztett egy golyót. Ő egyébként valószínűleg pont részeg volt, mert ellene "illuminált állapotban történt fegyverhasználat" miatt emeltek vádat. 

A bohócruhába bújt apuka a rendőröknek azt mondta az eset után, hogy csak meg akarta fegyelmezni a kislányát, és ezt találta ki a szokásos elnáspángolás helyett. Pánikkeltés és gyerek veszélyeztetése miatt indult ellene eljárás. 

Második hete zajlik a bohócőrület Amerikában: a Stephen King bohócregényéből készült film már most minden idők legnézettebb horrorja. Amerikában már több mint 158 millió, a kontinensen túl már bő 90 millió dollárt termelt meg. (AP)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt