Bohócjelmezben ijesztgette a lányát, rendőrök vitték el

ÉLET
2017 szeptember 18., 10:06
comments 62
photo_camera Fotó: Brooke Palmer/© 2016 Warner Bros. Entertainment Inc. and RatPac-Dune Entertainment LLC.All Rights Reserved.

A helyi rendőrök szerint a 6 éves kislány fejvesztve rohant, egy vadidegen autójába is beugrott, végül egy teljesen ismeretlen házba is berontott, miközben saját, bohócjelmezbe bújt apja elől menekült. Az eset az Ohio állambeli  Boardman Township településen történt. 

A rendőrök állítása szerint az ismeretlen, akinek házába bemenekült a kislány, olyannyira komolyan vette a bohócparát, hogy a verandára kilépve puskájával a földbe eresztett egy golyót. Ő egyébként valószínűleg pont részeg volt, mert ellene "illuminált állapotban történt fegyverhasználat" miatt emeltek vádat. 

A bohócruhába bújt apuka a rendőröknek azt mondta az eset után, hogy csak meg akarta fegyelmezni a kislányát, és ezt találta ki a szokásos elnáspángolás helyett. Pánikkeltés és gyerek veszélyeztetése miatt indult ellene eljárás. 

Második hete zajlik a bohócőrület Amerikában: a Stephen King bohócregényéből készült film már most minden idők legnézettebb horrorja. Amerikában már több mint 158 millió, a kontinensen túl már bő 90 millió dollárt termelt meg. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.