A svájci rendőrök szerint nem büntethető, csak nagyon furcsa, hogy valaki rengeteg pénz húzott le a vécén

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A genfi rendőrség szerint nem bizonyítható, hogy bűncselekményből származik az a rengeteg, csíkokra szabdalt 500 eurós bankjegy, ami több helyen is eldugította a városban a vécéket.  

Mint megírtuk, Genfben egy pizzériában, két másik étteremben és egy bankban fedezték fel a szerelők, hogy nagy mennyiségű, apróra vágott készpénz miatt nem lehet használni a vécéket. Összesen 100 ezer eurót semmisített meg valaki így. 

A készpénzt egy spanyol asszony helyezte el évekkel ezelőtt egy genfi széfben. A rendőrség most annyit közölt, hogy a nem bűncselekményből származó pénz megsemmisítésének ez a módja ugyan nagyon furcsa, de önmagában nem büntethető, hogy valaki ilyen módon szabadul meg a pénztől.

 (Business Insider)

Szőke Dániel

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.