Bors: Nem jók Demcsák esélyei az ATV-nél, többről van szó, mint a Szanyi-interjú

Média
2017 szeptember 19., 04:11
comments 316

Kedden dől el, hogy maradhat-e Demcsák Zsuzsa az ATV-nél, írja a Bors. Lezárult az azonnal legendássá váló Szanyi-interjú utáni belső vizsgálat, még ma délelőtt értesítik a műsorvezetőt és a közönséget is a lap szerint.

A Bors úgy tudja, nemcsak a sajtótörténeti beszélgetést értékelik, hanem Demcsák teljes kéthetes teljesítményét - ennyi ideje van az ATV-nél. A lap szerint nem először merült fel probléma a műsorvezetővel, az esélyei pedig nem túl jók a maradásra.

Demcsák Zsuzsa szeptemberben érkezett az ATV-hez, hogy az Egyenes beszédben és a reggeli Start című műsorban legyen műsorvezető.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.