Demcsák Zsuzsa: Hibáztam, túlvállaltam magam

media
2017 szeptember 19., 07:00
comments 313

Facebook-oldalán reagált Demcsák Zsuzsa arra, hogy belső vizsgálat zajlik az ATV-nél múlt pénteki Szanyi Tibor-interjúja miatt.

link Forrás

„Nem szeretnék magyarázkodni, de mégis azt gondolom, hogy azoknak a nezőknek, akik nyomon követik a munkámat, joguk van tudni, hogy mi áll a háttérben. Nem akartam a magánéletemről beszélni, de mégis megköveteli a helyzet. Elismerem, hogy hibáztam abban, amikor tudtam, hogy mennyire fáradt vagyok, hogy évek óta nem pihentem, mégis bementem adást vezetni. Hibáztam abban, hogy az iskolakezdés, a gyerekek ellátása mellett a mindennapi munkával akár kora reggel, akár késő estig, túlvállaltam magam. Sajnos a magánéletem egy olyan fordulatot vett, amire nem szamítottam, és el kell ismernem, hogy ez rendkívül sok álmatlan éjszakát okoz nekem, s ebben elfáradtam.”

A Bors kedden arról írt, Demcsáknak nincsenek jó esélyei az ATV-nél, mert nemcsak a Szanyi-műsor miatt vannak bele problémák. Bár a lap arról írt, már ma eldőlhet a műsorvezető sorsa, úgy tudjuk, a vizsgálat még nem zárult le, és a hét második felében születhet döntés.

„Az ügy óriási port kavart, semmiképpen nem hunyhatunk szemet. Zsuzsával kedd délután, legkésőbb szerdán fogok leülni, a vizsgálat tart, és addig továbbra sem kerülhet adásba”  - mondta a hvg.hu-nak Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Kedden Kósa Lajos is emlegette Demcsák esetét az ATV-ben. Amikor a politikus bestof-videóiról kérdezték, azt mondta:

„Az emberek hibáznak, önöknél az egyik műsorvezetőt annyira kizsigerelték, olyan fáradt volt az egyik műsorában, hogy rossz volt nézni.”

link Forrás

Demcsák múlt péntek reggelt készített nehezen értelmezhető interjút Szanyi Tiborral. A műsorvezető másnap azzal magyarázta a produkciót, hogy keveset aludt, és nagyon fáradt volt. Demcsák Zsuzsa szeptemberben kezdett a csatornánál.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.