Feladta magát a harcművész, aki egy habarovszki klub előtt agyonverte Andrej Dracsov orosz erőemelő-világbajnokot

bűnügy
2017 szeptember 19., 11:03
comments 104

Majdnem egy hónap rejtőzködés után feladta magát Habarovszkban az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy augusztus végén utcai verekedésben megölte Andrej Dracsov erőemelő világ- és Európa-bajnokot – közölte a kiemelt bűnügyek felderítésében illetékes orosz Nyomozó Bizottság (SZK).

Az SZK szerint Anar Allahveranovot, aki megbánást tanúsított, nyomozók hallgatják ki. A 25 éves Anar Aliyar Allakhveranovot (eredeti nevén Anar Alakh Ziranovot) „huliganizmus indítékával elkövetett emberöléssel” gyanúsítják, amiért 20 év börtönre ítélhetik.

A 32 éves Dracsovot augusztus 20-án hajnalban ölték meg egy habarovszki szórakozóhely előtt. A vegyes harcművészetben jártas Allahveranov több videó tanúsága szerint előbb egy fordulásos köríves rúgással, majd egy egyenes lábas rúgással ledöntötte, és többször is megütötte a már az aszfalton fekvő sportolót, aki a kórházban belehalt fejsérüléseibe. (MTI, TASZSZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.