Feladta magát a harcművész, aki egy habarovszki klub előtt agyonverte Andrej Dracsov orosz erőemelő-világbajnokot

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Majdnem egy hónap rejtőzködés után feladta magát Habarovszkban az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy augusztus végén utcai verekedésben megölte Andrej Dracsov erőemelő világ- és Európa-bajnokot – közölte a kiemelt bűnügyek felderítésében illetékes orosz Nyomozó Bizottság (SZK).

Az SZK szerint Anar Allahveranovot, aki megbánást tanúsított, nyomozók hallgatják ki. A 25 éves Anar Aliyar Allakhveranovot (eredeti nevén Anar Alakh Ziranovot) „huliganizmus indítékával elkövetett emberöléssel” gyanúsítják, amiért 20 év börtönre ítélhetik.

A 32 éves Dracsovot augusztus 20-án hajnalban ölték meg egy habarovszki szórakozóhely előtt. A vegyes harcművészetben jártas Allahveranov több videó tanúsága szerint előbb egy fordulásos köríves rúgással, majd egy egyenes lábas rúgással ledöntötte, és többször is megütötte a már az aszfalton fekvő sportolót, aki a kórházban belehalt fejsérüléseibe. (MTI, TASZSZ)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.