Demcsák Zsuzsa nem ment el tárgyalni az ATV vezetőjével

2017 szeptember 20., szerda 2:21
212

Úgy tudja a Bors, hogy Demcsák Zsuzsa kedden nem jelent meg a megbeszélt időpontra, hogy az ATV vezetőjével és stábjával átbeszélje a nehezen értelmezhető Szanyi-interjú után kialakult helyzetet és annak következményeit. A lap szerint a műsorvezető telefonon mondta le a találkozókat. 

A lap kedden arról írt, hogy a találkozón nemcsak a sajtótörténeti beszélgetést akarták értékelni, hanem Demcsák teljes kéthetes teljesítményét, ugyanis az ATV-nél eltöltött idő alatt nem először merült fel probléma a műsorvezetővel, az esélyei pedig nem túl jók a maradásra.

Demcsák Zsuzsa kedden a Facebookon elismerte, hogy hibázott, amikor nem mérte fel, mennyire fáradt. Azt írta, évek óta nem pihent. Megemlítette azt is, hogya magánélete olyan fordulatot vett, amire nem számított. 

A borsnak a csatorna egyik munkatársa Demcsák bejegyzéséről azt mondta, hogy  a mintha műsorvezető semmit sem érzékelne abból a bajból, amibe keverte magát. „Áprilisban mondott fel a TV2-nél, és szeptember másodikán kez­dett az ATV-ben. Volt ideje pihenni, legalábbis lett volna”- tette hozzá a munkatárs. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt