Egy szingapúri reptéri munkás több száz bőrönd címkéjét cserélte ki

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Straits Times szerint a szingapúri Tay Boon Keh reptéri alkalmazottat 286 rendbeli károkozással vádolják, mivel november 8-tól három hónapon át több száz címkét cserélt ki a feladott bőröndökön, rossz irányba küldve azokat.

Állítólag egy malajziai bőrönddel kezdődött az egész, majd hongkongi, manilai és londoni járatok feladott poggyászait küldte teljesen más úti célok felé.

Nem tudni, mi motiválta minden reptéri utas rémálmának Freddy Kruegerjét.

Ha bűnösnek találják, egy év börtönt is kaphat, illetve minden egyes csínytevéséért bíróságra kötelezhetik.

Ennél a pillanatnál még minden rendben volt.

A szingapúri Changi-repülőtér a lapnak azt mondta, elszigetelt esetről van szó, és nem sértették meg komolyan a repülőtér biztonságát. A Singapore Airlines, a SilkAir és a Lufthansa volt érintett az ügyben. (BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.