Egy szingapúri reptéri munkás több száz bőrönd címkéjét cserélte ki

bűnügy
2017 szeptember 20., 07:05
comments 56

A Straits Times szerint a szingapúri Tay Boon Keh reptéri alkalmazottat 286 rendbeli károkozással vádolják, mivel november 8-tól három hónapon át több száz címkét cserélt ki a feladott bőröndökön, rossz irányba küldve azokat.

Állítólag egy malajziai bőrönddel kezdődött az egész, majd hongkongi, manilai és londoni járatok feladott poggyászait küldte teljesen más úti célok felé.

Nem tudni, mi motiválta minden reptéri utas rémálmának Freddy Kruegerjét.

Ha bűnösnek találják, egy év börtönt is kaphat, illetve minden egyes csínytevéséért bíróságra kötelezhetik.

Ennél a pillanatnál még minden rendben volt.
photo_camera Ennél a pillanatnál még minden rendben volt.

A szingapúri Changi-repülőtér a lapnak azt mondta, elszigetelt esetről van szó, és nem sértették meg komolyan a repülőtér biztonságát. A Singapore Airlines, a SilkAir és a Lufthansa volt érintett az ügyben. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.