Habony és Mészáros körei is rácsatlakoztak a TV2 nevű közpénzszivattyúra

A Heti Válasz azt írja, Vajna mellett Habony Árpád és Mészáros Lőrinc csápjai is feltűntek a közpénzmilliárdokból újravarázsolt, és azóta is stabilan veszteséges kereskedelmi tévénél, a TV2-nél.

Szeptember 4-től ugyanis megváltozott a TV2 legnagyobb műsorgyártó és -kereskedő partnere, az IKO-csoport (IKO Holding Kft.) tulajdonosi háttere.

Az eddigi többségi tulajdonos, Rákosi Tamás luxemburgi cége (Mangusta Invest) már csak 49%-ot tulajdonol a cégcsoportban, a maradék 51% százalék pedig „egyenlő arányban oszlik meg Andy Vajna érdekeltsége (AV Investments), egy Habony Árpáddal rokonítható máltai cég (International Air Brokerage Limited) és egy Mészáros Lőrinchez kapcsolható magyar kft. (H-SK Reklám) között.”

Részletek és a kapcsolódási pontok levezetése a Heti Válaszban. (HV)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.