Habony és Mészáros körei is rácsatlakoztak a TV2 nevű közpénzszivattyúra

A Heti Válasz azt írja, Vajna mellett Habony Árpád és Mészáros Lőrinc csápjai is feltűntek a közpénzmilliárdokból újravarázsolt, és azóta is stabilan veszteséges kereskedelmi tévénél, a TV2-nél.

Szeptember 4-től ugyanis megváltozott a TV2 legnagyobb műsorgyártó és -kereskedő partnere, az IKO-csoport (IKO Holding Kft.) tulajdonosi háttere.

Az eddigi többségi tulajdonos, Rákosi Tamás luxemburgi cége (Mangusta Invest) már csak 49%-ot tulajdonol a cégcsoportban, a maradék 51% százalék pedig „egyenlő arányban oszlik meg Andy Vajna érdekeltsége (AV Investments), egy Habony Árpáddal rokonítható máltai cég (International Air Brokerage Limited) és egy Mészáros Lőrinchez kapcsolható magyar kft. (H-SK Reklám) között.”

Részletek és a kapcsolódási pontok levezetése a Heti Válaszban. (HV)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.