Újabb értékes ingatlanokat vásárolt fel Orbán vejéhez, Tiborczhoz kapcsolható kör Budapesten

gazdaság
2017 szeptember 20., 18:28
comments 326

„Az Orbán Viktor veje által fémjelzett BDPST Zrt. 350 millió forintot érő „kilátást” vásárolt az Orbánhegyen, továbbá szerzett egy 290 milliós palotaszintet az Andrássy úton. Ezekkel együtt már nyolc nagy értékű ingatlan ment át a Tiborcz-kör kezei alatt” – értesült a Válasz.hu.

A BDPST-ről egy bénázás miatt tudható, hogy Tiborcz István érdekeltségei közé tartozik. Eddig a sajtó hat értékes ingatlant számolt össze, amely a Zrt-hez került, a Válasz, most két újabb akvizíciót talált.

A nyolc ingatlan

 1. Kilátás az Orbánhegyről, egy 2000 négyzetméteres telek
 2. 500 négyzetméteres palotaszint az Andrássy út 43. szám alatt
 3. Ranolder-villa Badacsonyban
 4. Turai kastély
 5. Mahart-ház
 6. Volt Postabank-székház
 7. Korábbi Rátkai klub
 8. Bodajki kastély

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

 1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
 2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
 3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt