Újabb értékes ingatlanokat vásárolt fel Orbán vejéhez, Tiborczhoz kapcsolható kör Budapesten

Tbg
gazdaság
2017 szeptember 20., 18:28
comments 325

„Az Orbán Viktor veje által fémjelzett BDPST Zrt. 350 millió forintot érő „kilátást” vásárolt az Orbánhegyen, továbbá szerzett egy 290 milliós palotaszintet az Andrássy úton. Ezekkel együtt már nyolc nagy értékű ingatlan ment át a Tiborcz-kör kezei alatt” – értesült a Válasz.hu.

A BDPST-ről egy bénázás miatt tudható, hogy Tiborcz István érdekeltségei közé tartozik. Eddig a sajtó hat értékes ingatlant számolt össze, amely a Zrt-hez került, a Válasz, most két újabb akvizíciót talált.

A nyolc ingatlan

  1. Kilátás az Orbánhegyről, egy 2000 négyzetméteres telek
  2. 500 négyzetméteres palotaszint az Andrássy út 43. szám alatt
  3. Ranolder-villa Badacsonyban
  4. Turai kastély
  5. Mahart-ház
  6. Volt Postabank-székház
  7. Korábbi Rátkai klub
  8. Bodajki kastély

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.