link Forrás

Gulyás Márton feljelentette magát, mint nemzetbiztonsági kockázatot

video
2017 szeptember 21., 10:45
comments 260
  • Múlt héten Németh Szilárd három embert név szerint is kiemelt, akik veszélyesek az országra nézve, Gulyás Mártont, Schilling Árpádot és Vágó Gábort.
  • Az érintettek korábban már reagáltak, de ma reggel Gulyás Márton és több aktivista társa fel is jelentette saját magát az Országos Rendőrfőkapitányságon. Szerintük fontos, hogy Németh Szilárd állításait alaposan kivizsgálják.
  • Gulyás szerint az állampolgárok véleménynyilvánítása és a hatalommal szembeni kritika fontos része egy jól működő demokráciának, ezért saját magát és társait sem gondolja veszélyesnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.