Bombera Krisztina váltja Demcsákot az ATV-ben

media
2017 szeptember 22., 13:36

Demcsák Zsuzsa pótlását hamar megoldotta a csatorna: Vujity Trtvko maga jelentette be Facebook-oldalán, hogy 

"a jövőben Bombera Krisztinával ébresztünk Benneteket a START című reggeli műsorban, az ATV képernyőjén."

link Forrás

Krisztina profi riporter és műsorvezető, emellett kereken 20 éve vagyunk nagyon jó barátok, írta Trtvko. A tévés azzal zárta posztját, hogy

"mindemellett ezúton is KÖSZÖNÖM Magyarország egyik legjobb, legprofibb és legbarátibb CSAPATÁNAK, a START szerkesztőinek, műsorvezetőinek és minden munkatársának, hogy közéjük tartozhatunk! Ám mindenekelőtt mi mindannyian Nektek, a nézőknek vagyunk hálásak, a figyelemért és a szeretetért! Azért, hogy velünk vagytok. Köszönöm, köszönjük!"

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.