Bombera Krisztina váltja Demcsákot az ATV-ben

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Demcsák Zsuzsa pótlását hamar megoldotta a csatorna: Vujity Trtvko maga jelentette be Facebook-oldalán, hogy 

"a jövőben Bombera Krisztinával ébresztünk Benneteket a START című reggeli műsorban, az ATV képernyőjén."

Krisztina profi riporter és műsorvezető, emellett kereken 20 éve vagyunk nagyon jó barátok, írta Trtvko. A tévés azzal zárta posztját, hogy

"mindemellett ezúton is KÖSZÖNÖM Magyarország egyik legjobb, legprofibb és legbarátibb CSAPATÁNAK, a START szerkesztőinek, műsorvezetőinek és minden munkatársának, hogy közéjük tartozhatunk! Ám mindenekelőtt mi mindannyian Nektek, a nézőknek vagyunk hálásak, a figyelemért és a szeretetért! Azért, hogy velünk vagytok. Köszönöm, köszönjük!"

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.