Demcsák Zsuzsa kóros fáradtságra hivatkozva otthagyja az ATV-t

Média
2017 szeptember 20., 09:40
comments 478

A műsorvezető a Facebookon jelentette be, hogy két hét után szerződést bontott a csatornával:

Ma találkoztam Dr. Németh Szilárddal az ATV vezérigazgatójával. Kifejezetten jó hangulatú beszélgetést folytattunk, melynek végén döntöttem. Kóros fáradtságra hivatkozva ÉN(!) kértem a szerződésem felbontásat, melyet Németh Szilárd elfogadott és közös megegyezéssel elválnak az útjaink. Köszönöm mindenki megértését!”

A műsorvezetőt a csatorna azután vette le a képernyőről, hogy múlt pénteken egészen bizarr interjút készített Szanyi Tiborral. A nehezen értelmezhető műsor miatt az ATV belső vizsgálatot indított Demcsákkal szemben. 

Demcsák Zsuzsa kedden a Facebookon elismerte, hogy hibázott, amikor nem mérte fel, mennyire fáradt. Azt írta, évek óta nem pihent. Megemlítette azt is, hogy a magánélete olyan fordulatot vett, amire nem számított. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.