Szexuálisan bántalmazott egy gyereket egy Angliában élő magyar férfi, aki korábban Budapesten volt rendőrtiszt

Súlyos szexuális bűncselekmények miatt ítéltek börtönre egy Lutonban élő magyar párt. M. Renáta és S. Csongor egy 13 év alatti gyerekkel erőszakoskodtak: a férfi péládul videóra vette ahogy a nő szexuálisan bántalmaz egy kislányt.

A bíróságon a 21 éves magyar nő ügyvédei azzal védekeztek, hogy M. Renáta teljesen az idősebb férfi befolyása alá került, ő vette rá, hogy szexuális bűncselekményeket kövessenek el.

A bíró ugyan elfogadta, hogy a férfi irányította az eseményeket, de azt mondta, hogy a 21 éves nőnek bármikor lehetősége lett volna kiszállni, különösen miután egyértelművé vált, hogy a barátja gyerekekhez vonzódik szexuálisan. Azt is hozzátette, hogy M. Renáta semmilyen megbánást sem tanúsított. Őt 4, a korábban Budapesten rendőrtisztként dolgozó 30 éves barátját 8 év börtönre ítélte a bíróság. A férfi számítógépén a közösen készített felvételeken kívül is találtak pedofil képeket és videókat. (DailyMail)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.