18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Szexuálisan bántalmazott egy gyereket egy Angliában élő magyar férfi, aki korábban Budapesten volt rendőrtiszt

bűnügy
2017 szeptember 22., 14:18
comments 183

Súlyos szexuális bűncselekmények miatt ítéltek börtönre egy Lutonban élő magyar párt. M. Renáta és S. Csongor egy 13 év alatti gyerekkel erőszakoskodtak: a férfi péládul videóra vette ahogy a nő szexuálisan bántalmaz egy kislányt.

A bíróságon a 21 éves magyar nő ügyvédei azzal védekeztek, hogy M. Renáta teljesen az idősebb férfi befolyása alá került, ő vette rá, hogy szexuális bűncselekményeket kövessenek el.

A bíró ugyan elfogadta, hogy a férfi irányította az eseményeket, de azt mondta, hogy a 21 éves nőnek bármikor lehetősége lett volna kiszállni, különösen miután egyértelművé vált, hogy a barátja gyerekekhez vonzódik szexuálisan. Azt is hozzátette, hogy M. Renáta semmilyen megbánást sem tanúsított. Őt 4, a korábban Budapesten rendőrtisztként dolgozó 30 éves barátját 8 év börtönre ítélte a bíróság. A férfi számítógépén a közösen készített felvételeken kívül is találtak pedofil képeket és videókat. (DailyMail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.