Nem bomba volt!

Szombaton kisebb földrengést észleltek Észak-Korában, nagyon közel ahhoz a helyhez, ahol szeptember 3-án hidrogénbombával kísérleteztek. 

Felmerült, hogy az észak-koreai rezsim tovább provokálja a világot, és talán megint nukleáris fegyverrel próbálkoztak. A helyzet így is botrányos, a héten Trump amerikai elnök és Kim észak-koreai diktátor kölcsönösen egymás országának megsemmisítésével fenyegetőztek.

Mostanra viszont több szervezet is közölte, hogy nem robbantás, hanem igazi földrengés történt. 

Ezt megerősítette az ENSZ nukleáris teszteket ellenőrző szervezete, továbbá a kínai és a dél-koreai szakhatóságok is. (BBC)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.