Nyílik az acélajtó, Gyurcsány ad egy puszit, megfordul, orcája fájdalmasan megvonaglik

MŰVÉSZET
2017 szeptember 25., 21:14
comments 47

Nehéz megszólalni, miután éppen megalázták az embert. 

Mégpedig minket, magyar újságírókat csúnyán megalázott a 168 óra szerzője, Buják Attila, amikor olyan zárlatot írt egy riportja végére, amilyet egyikünk sem fog tudni soha. És amilyen erőset magyarul még sosem írtak le újságban, pedig Karinthy és Kosztolányi is baromi sok hírlapi cikket írtak. 

A teljes Tökéletes Záróbekezdés így hangzik: 

Nyílik az acélajtó, Gyurcsány ad egy puszit, megfordul, orcája fájdalmasan megvonaglik. Majd határozott léptekkel megindul a parkoló felé.

Most jön a játék!

Leginkább azoknak, akik nem olvasták a cikket, amit itt bárki megtehet, de ha megteszi, egyben el is rontja magának a szórakozást. 

Szóval ha te is elképedve olvasod ezeket a perfekt mondatokat, és pillanatnyilag el sem tudod képzelni, hogy miről szólhatott ez a cikk, amit nem olvastál, amikor nemrég megjelent, írd meg az elejét! Nem kell persze több flekknyit írni. Az eredményt küldd el a szilyl kukac 444.hu címre MEGVONAGLIK subjecttel. A jobb pályaműveket természetesen közöljük, a legjobbakat pedig emellett istenítjük is!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt