Nyílik az acélajtó, Gyurcsány ad egy puszit, megfordul, orcája fájdalmasan megvonaglik

Nehéz megszólalni, miután éppen megalázták az embert. 

Mégpedig minket, magyar újságírókat csúnyán megalázott a 168 óra szerzője, Buják Attila, amikor olyan zárlatot írt egy riportja végére, amilyet egyikünk sem fog tudni soha. És amilyen erőset magyarul még sosem írtak le újságban, pedig Karinthy és Kosztolányi is baromi sok hírlapi cikket írtak. 

A teljes Tökéletes Záróbekezdés így hangzik: 

Nyílik az acélajtó, Gyurcsány ad egy puszit, megfordul, orcája fájdalmasan megvonaglik. Majd határozott léptekkel megindul a parkoló felé.

Most jön a játék!

Leginkább azoknak, akik nem olvasták a cikket, amit itt bárki megtehet, de ha megteszi, egyben el is rontja magának a szórakozást. 

Szóval ha te is elképedve olvasod ezeket a perfekt mondatokat, és pillanatnyilag el sem tudod képzelni, hogy miről szólhatott ez a cikk, amit nem olvastál, amikor nemrég megjelent, írd meg az elejét! Nem kell persze több flekknyit írni. Az eredményt küldd el a szilyl kukac 444.hu címre MEGVONAGLIK subjecttel. A jobb pályaműveket természetesen közöljük, a legjobbakat pedig emellett istenítjük is!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.