Igazán kompakt propagandafüzettel lepte meg az újbudai iskolásokat a kerület fideszes vezetése

Berúgta a kampánymotort a XI. kerület fideszes vezetése. Ráadásul nem máshol, mint a kampányolásnál tiltott területnek számító iskolában. 

Az Újbudai Gyakorló Általanos Iskolában osztották ki a diákoknak ezt a füzetet, 

Fotó: Egészséges Újbuda

amihez előszót írt a kerület fideszes polgármestere, Hoffmann Tamás, a szintén fideszes politikus alpolgármester, Király Nóra, 

Fotó: Egészséges Újbuda

és a kerület fideszes országgyűlési képviselője, Simicskó István honvédelmi miniszter is. 

Fotó: Egészséges Újbuda

A füzetet kötelező volt elvenni. Az Egészséges Újbuda alcíme szerint a kisiskolásoknak szól, de csak egyetlen oldal van benne, ahol elég bárgyún próbálják elmagyarázni például a fogmosás fontosságát. 

A kiadó a Szent Kristóf Szakrendelő Nonprofit Kft. Fotó: Egészséges Újbuda

De az is lehet, hogy a mai harmadikos már tényleg arra vannak ráállva, hogy mennyi egészségügyi fejlesztés valósult meg a kerületben, amit személyesen ellenőrzött a polgármester és az alpolgármester is.

Fotó: Egészséges Újbuda

És mi van akkor, ha az ötödikes már menne is szavazni a kerület vezetésére? Amíg erre a lehetőségre türelmesen vár pár évet, addig hazaviheti és megmutathatja a szüleinek a klassz füzetet, mert a legtöbb tanács amúgy sem a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek szól arról, hogyan neveljék egészségre a gyereküket.

És ha már ott van a felnőttek kezében, akkor érdemes felfigyelni arra is, hogy bizony itt nemcsak rendelőfejlesztések voltak, hanem sportfejlesztések is.

Fotó: Egészséges Újbuda

Az iskolákban osztogatott kampánylapban arról valahogy nincsen szó, hogy a sportos fejlesztéseknél hol sikkadt el a tanuszoda, aminek az alapkövét még 2014-ben rakta le Hoffmann Tamás és Simicskó István, azóta viszont csak gaz nőtt ott, falak nem. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.