Igazán kompakt propagandafüzettel lepte meg az újbudai iskolásokat a kerület fideszes vezetése

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Berúgta a kampánymotort a XI. kerület fideszes vezetése. Ráadásul nem máshol, mint a kampányolásnál tiltott területnek számító iskolában. 

Az Újbudai Gyakorló Általanos Iskolában osztották ki a diákoknak ezt a füzetet, 

Fotó: Egészséges Újbuda

amihez előszót írt a kerület fideszes polgármestere, Hoffmann Tamás, a szintén fideszes politikus alpolgármester, Király Nóra, 

Fotó: Egészséges Újbuda

és a kerület fideszes országgyűlési képviselője, Simicskó István honvédelmi miniszter is. 

Fotó: Egészséges Újbuda

A füzetet kötelező volt elvenni. Az Egészséges Újbuda alcíme szerint a kisiskolásoknak szól, de csak egyetlen oldal van benne, ahol elég bárgyún próbálják elmagyarázni például a fogmosás fontosságát. 

A kiadó a Szent Kristóf Szakrendelő Nonprofit Kft. Fotó: Egészséges Újbuda

De az is lehet, hogy a mai harmadikos már tényleg arra vannak ráállva, hogy mennyi egészségügyi fejlesztés valósult meg a kerületben, amit személyesen ellenőrzött a polgármester és az alpolgármester is.

Fotó: Egészséges Újbuda

És mi van akkor, ha az ötödikes már menne is szavazni a kerület vezetésére? Amíg erre a lehetőségre türelmesen vár pár évet, addig hazaviheti és megmutathatja a szüleinek a klassz füzetet, mert a legtöbb tanács amúgy sem a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek szól arról, hogyan neveljék egészségre a gyereküket.

És ha már ott van a felnőttek kezében, akkor érdemes felfigyelni arra is, hogy bizony itt nemcsak rendelőfejlesztések voltak, hanem sportfejlesztések is.

Fotó: Egészséges Újbuda

Az iskolákban osztogatott kampánylapban arról valahogy nincsen szó, hogy a sportos fejlesztéseknél hol sikkadt el a tanuszoda, aminek az alapkövét még 2014-ben rakta le Hoffmann Tamás és Simicskó István, azóta viszont csak gaz nőtt ott, falak nem. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.