Igazán kompakt propagandafüzettel lepte meg az újbudai iskolásokat a kerület fideszes vezetése

2017 szeptember 26., kedd 18:34
203

Berúgta a kampánymotort a XI. kerület fideszes vezetése. Ráadásul nem máshol, mint a kampányolásnál tiltott területnek számító iskolában. 

Az Újbudai Gyakorló Általanos Iskolában osztották ki a diákoknak ezt a füzetet, 

Fotó: Egészséges Újbuda

amihez előszót írt a kerület fideszes polgármestere, Hoffmann Tamás, a szintén fideszes politikus alpolgármester, Király Nóra, 

Fotó: Egészséges Újbuda

és a kerület fideszes országgyűlési képviselője, Simicskó István honvédelmi miniszter is. 

Fotó: Egészséges Újbuda

A füzetet kötelező volt elvenni. Az Egészséges Újbuda alcíme szerint a kisiskolásoknak szól, de csak egyetlen oldal van benne, ahol elég bárgyún próbálják elmagyarázni például a fogmosás fontosságát. 

A kiadó a Szent Kristóf Szakrendelő Nonprofit Kft.  Fotó: Egészséges Újbuda

De az is lehet, hogy a mai harmadikos már tényleg arra vannak ráállva, hogy mennyi egészségügyi fejlesztés valósult meg a kerületben, amit személyesen ellenőrzött a polgármester és az alpolgármester is.

Fotó: Egészséges Újbuda

És mi van akkor, ha az ötödikes már menne is szavazni a kerület vezetésére? Amíg erre a lehetőségre türelmesen vár pár évet, addig hazaviheti és megmutathatja a szüleinek a klassz füzetet, mert a legtöbb tanács amúgy sem a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek szól arról, hogyan neveljék egészségre a gyereküket.

És ha már ott van a felnőttek kezében, akkor érdemes felfigyelni arra is, hogy bizony itt nemcsak rendelőfejlesztések voltak, hanem sportfejlesztések is.

Fotó: Egészséges Újbuda

Az iskolákban osztogatott kampánylapban arról valahogy nincsen szó, hogy a sportos fejlesztéseknél hol sikkadt el a tanuszoda, aminek az alapkövét még 2014-ben rakta le Hoffmann Tamás és Simicskó István, azóta viszont csak gaz nőtt ott, falak nem. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt