Azonosították, és be is tiltották a szert, amitől többen rosszul lettek a Hős utcánál

Felkerült a CUMYL-PeGaCIone (CPGC) nevű vegyület a pszichoaktív anyagok tiltólistájára, terjesztése most már büntetendő, írja a Magyar Hírlap. Ettől az anyagtól lehettek rosszul többen augusztuban az 1-es villamos vonalának környékén, és ez okozhatta azt az esetet is, amikor négy embert súlyos, magatehetetlen állapotban szállítottak kórházba a napokban a Kőbányai úti villamosmegállóból. Arról, hogy mi a helyzet a Hős utca környékén, itt írtunk bővebben. (MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.