Férfiak közt indulna a női sívilágbajnok Lindsey Vonn

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Fotó: Harry How/AFP

Az Egyesült Államok síválogatottja várhatóan még a héten benyújtja a kérvényét a Nemzetközi Síszövetségnek (FIS) arról, hogy a csapat világsztárja - négyszeres világbajnok és 2010-ben Vancouverben téli olimpiai bajnok -  a 2018–2019-es szezonban elindulhasson a férfiak között világkupa Lake Louise-i versenyén. 

Lindsey Vonn egyszer már szeretett volna elindulni a férfiak között, de 2012-es kérvényét a szövetség elutasította, azzal az indoklással, hogy a szabálykönyv erre nem ad lehetőséget. A zürichi székhelyű szervezet várhatóan jövő héten hoz döntést az ügyben. 

Az amerika síbajnok már 39-szer nyert lesiklásban a világkupasorozatban, csak Lake Louise-ban 14-szer, valószínűleg ezért is keres új kihívásokat. (Nemzeti Sport)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.