Férfiak közt indulna a női sívilágbajnok Lindsey Vonn

Fotó: Harry How/AFP

Az Egyesült Államok síválogatottja várhatóan még a héten benyújtja a kérvényét a Nemzetközi Síszövetségnek (FIS) arról, hogy a csapat világsztárja - négyszeres világbajnok és 2010-ben Vancouverben téli olimpiai bajnok -  a 2018–2019-es szezonban elindulhasson a férfiak között világkupa Lake Louise-i versenyén. 

Lindsey Vonn egyszer már szeretett volna elindulni a férfiak között, de 2012-es kérvényét a szövetség elutasította, azzal az indoklással, hogy a szabálykönyv erre nem ad lehetőséget. A zürichi székhelyű szervezet várhatóan jövő héten hoz döntést az ügyben. 

Az amerika síbajnok már 39-szer nyert lesiklásban a világkupasorozatban, csak Lake Louise-ban 14-szer, valószínűleg ezért is keres új kihívásokat. (Nemzeti Sport)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.