Nem játszhat Felcsúton a Videoton a Puskás ellen

A 24.hu közölte a szomorú hírt: nem engedik, hogy a Videoton-Puskás Akadémia mérkőzést Felcsúton rendezzék szombaton. A fehérvári együttes stadionja éppen épül-szépül, így a hazai meccseit rendre a Pancho Arénában játssza. De az hazai pálya a Puskásnak is, így a jelenleg NBII-ben sündörgő MTK stadionjában csap össze a két kedvenc csapat szombaton. 

A Videoton szurkolóival már közölte, hogy a budapesti mérkőzésre ugyanúgy érvényesek a hazai bérletek, mint Felcsúton szokás, és a belépőjegy ára sem változik. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.