Szél Bernadett: „Nincs újabb négy évünk az Orbán-rendszerre”

Az LMP társelnöke és miniszterelnök-jelöltje a párt szombati kongresszusa előtt a Facebookon bemutatta a 7 pontos programját. Röviden ezeket ígéri:

  1. „Visszavesszük a pénzünket!”
  2. „Felszámoljuk a bérválságot!”
  3. „A magyar kis- és középvállalkozások lesznek az új stratégiai partnerek!”
  4. „Világszínvonalú oktatást teremtünk! ”
  5. „Nem mondunk le egy családról sem!”
  6. „Valóban működő és valóban ingyenes állami egészségügyet teremtünk!”
  7. „Magyarországot az okosforradalom nyertesévé tesszük!”
Szél Bernadett, az LMP társelnöke beszél a párt kampányzáró rendezvényén Budapesten, a Millenáris Teátrumban 2014. április 4-én.Fotó: Soós Lajos / MTI

Szél Bernadett – aki a következő hetekben ezekről akar beszélni – a program bemutatását azzal indokolja, hogy: „nincs újabb négy évünk az Orbán-rendszerre és nem tudunk újabb négy évet várni az ellenzékre”.

Arról, hogy az ellenzéknek milyen esélyei és problémái lehetnek a jövő évi választás előtt, itt írtunk ma.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.