Szél Bernadett: „Nincs újabb négy évünk az Orbán-rendszerre”

politika
2017 szeptember 29., 15:30
comments 448

Az LMP társelnöke és miniszterelnök-jelöltje a párt szombati kongresszusa előtt a Facebookon bemutatta a 7 pontos programját. Röviden ezeket ígéri:

  1. „Visszavesszük a pénzünket!”
  2. „Felszámoljuk a bérválságot!”
  3. „A magyar kis- és középvállalkozások lesznek az új stratégiai partnerek!”
  4. „Világszínvonalú oktatást teremtünk! ”
  5. „Nem mondunk le egy családról sem!”
  6. „Valóban működő és valóban ingyenes állami egészségügyet teremtünk!”
  7. „Magyarországot az okosforradalom nyertesévé tesszük!”
Szél Bernadett, az LMP társelnöke beszél a párt kampányzáró rendezvényén Budapesten, a Millenáris Teátrumban 2014. április 4-én.
photo_camera Szél Bernadett, az LMP társelnöke beszél a párt kampányzáró rendezvényén Budapesten, a Millenáris Teátrumban 2014. április 4-én. Fotó: Soós Lajos / MTI

Szél Bernadett – aki a következő hetekben ezekről akar beszélni – a program bemutatását azzal indokolja, hogy: „nincs újabb négy évünk az Orbán-rendszerre és nem tudunk újabb négy évet várni az ellenzékre”.

Arról, hogy az ellenzéknek milyen esélyei és problémái lehetnek a jövő évi választás előtt, itt írtunk ma.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.