Zárt kapuk mögött játszik a Barcelona a népszavazási balhé miatt

futball
2017 október 01., 14:07
comments 56

Miközben már 300-nál is több sérült van Barcelonában, ahol a spanyol hatóságok erőszakkal oszlatják a függetlenségi népszavazás résztvevőit, az FC Barcelona arra kérte a spanyol szövetséget, halasszák el a délutáni meccsüket a Las Palmas ellen. 

link Forrás

Erre se a szövetség, se a Las Palmas nem lett volna hajlandó, és egyébként sem jelezte semmilyen biztonsági szolgálat, hogy ez indokolt lenne. Így ha a Barcelona halasztást kért volna, akkor beírják a 3-0-át a Las Palmasnak. (Akik egyébként spanyol címeres mezzel készültek a meccsre.)

link Forrás

Így végül úgy döntöttek, legyen meccs, de zárt kapuk mögött, nézők nélkül.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.