Zárt kapuk mögött játszik a Barcelona a népszavazási balhé miatt

futball
2017 október 01., 14:07
comments 56

Miközben már 300-nál is több sérült van Barcelonában, ahol a spanyol hatóságok erőszakkal oszlatják a függetlenségi népszavazás résztvevőit, az FC Barcelona arra kérte a spanyol szövetséget, halasszák el a délutáni meccsüket a Las Palmas ellen. 

Erre se a szövetség, se a Las Palmas nem lett volna hajlandó, és egyébként sem jelezte semmilyen biztonsági szolgálat, hogy ez indokolt lenne. Így ha a Barcelona halasztást kért volna, akkor beírják a 3-0-át a Las Palmasnak. (Akik egyébként spanyol címeres mezzel készültek a meccsre.)

Így végül úgy döntöttek, legyen meccs, de zárt kapuk mögött, nézők nélkül.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt