Elnézést kért mindenkitől 2017 legbénább reklámjának főszereplője, Kendall Jenner

bulvár
2017 október 02., 15:47

Áprilisban mi is írtunk a Kendall Jenner főszereplésével készült Pepsi-reklámról, amiben a cég nagyon okos társadalmi üzenetet akart közvetíteni, de csak annyit ért el vele, hogy politikai hovatartozástól függetlenül mindenki vagy kiborult rajta, vagy kiröhögte.

Egy napon belül vissza is vonták a reklámot.

link Forrás

Az Egyesült Államok közéleti ügyeinek legfontosabb fórumán, a Twitteren rengetegen számonkérték Kendall Jennert, miért adta a nevét ilyen idiótasághoz. Az apja, Caitlyn Jenner (igen) és a nővére, Kim Kardashian ugyan nyilatkoztak a nevében, Kendall Jenner viszont azóta se szólalt meg nyilvánosan.

Azonban a Kardashian-Jenner család életéről szóló reality (ami a valósághoz képest féléves késéssel megy a tévében) legújabb epizódja most jutott el időben áprilisig, így végre kiderült, mi is történt """"valójában""""a reklám megjelenése után a családban, hívta fel rá a figyelmem a Buzzfeed.

A 14. évad 1. epizódjából megtudtam, Kendall Jenner a reklám debütálása után 

kétségbeesetten telefonált a nővérének, Kim Kardashiannak. 

Mivel Caitlyn Jenner új könyve is pont akkor jelent meg és a bemutatók miatt az országot járta, esélyes volt, hogy a sajtó majd érdeklődik, mit gondol a lánya főszereplésével készült reklámról. Ezért a lányok megüzenték neki, hogy semmiképpen ne válaszoljon ilyen kérdésekre, de Caitlyn Jenner ezzel mit sem törődve készségesen azt mondta az újságíróknak,

„a lánya tökéletesen tisztában volt a forgatókönyvvel, de nem hibáztatható semmiért, hiszen ő csak egy modell, akit leszerződtettek valamire”,

pedig Caitlyn Jenner ott sem volt a forgatásokon, nem is tudja, hogy a lánya ismerte-e a forgatókönyvet. 

Három héttel ezután még mindig állt a bál, így hosszas belső vívódás után a Kardashian-luxusvilla egyik hálószobájában Kim Kardashiannak végre sikerül meggyőznie a húgát, hogy az lesz a legjobb, ha őszintén bocsánatot kér mindenkitől. Úgyhogy Kendall Jenner a rész végén beáll a kamera elé és elmondja, hogy is volt ez a reklám.

„Michael Jackson is megcsinálta, Britney Spears, Beyoncé és Pink is megcsinálták. A lista folytatódik. Szóval leírhatatlanul izgalmas volt igent mondani erre”

– kezdi Kendall Jenner, majd sírva folytatja.

„Ha tudtam volna, hogy ez lesz a vége, soha nem vállaltam volna el. Annyira kibaszott ostobán érzem magam. Szarul érzem magam minden egyes ember miatt, akit megbántottam ezzel. Ez fáj a legjobban.”

photo_camera Gif: Keeping Up With The Kardashians S14E01

Laikus szemnek fura lehet, miért a tévéműsorukban mondta ezt el, hiszen így simán meg lehet vádolni azzal, hogy színészkedés az egész és hogy addig vágták a jelenetet, amíg tényleg őszinte sírásnak tűnt. De azok az emberek, akiket tényleg érdekel, végül bocsánatot kért-e Kendall Jenner, 99,9%-ban megegyezik azokkal az emberekkel, akik nézik ezt a műsort, úgyhogy a kör bezárult, ennek az ügynek is pontot tehetünk a végére.