Tarlós szerint plusz hárommilliárd lenne, ha római-parti telkek kerítésénél épülne a mobilgát

Budapest
2017 október 03., 16:31
comments 75

A Római-partra tervezett gát volt a téma az InfoRádió Aréna című műsorának kedd este. Az interjúban a főpolgármester érthetetlennek nevezte a III. kerület döntését, amely szerint az önkormányzat nem ad tulajdonosi hozzájárulást a mobil védműhöz, amíg el nem készül a római-parti telkek határában álló kerítések nyomvonalában haladó parti védmű lehetőségét vizsgáló tanulmányterv. Tarlós István szerint Bús Balázsék viselkedése

nemcsak barátságtalan, de inkorrekt is a többi 16 kerületi fideszes polgármesterrel és a főpolgármesterrel szemben.

A főpolgármester szerint hárommilliárddal lenne drágább a védmű, ha a telkek határán épülne, mint ahogyan azt eredetileg, hat méterrel lejjebbre tervezték. És szerinte csak akkor van értelme a költségesebb változatnak, ha azt a civilek elfogadják. Szerinte a vasárnapi tüntetésen kiderült, erről "szó sincs". Tarlós hozzátette, hogy gátnak erről a változatáról várhatóan egy-két hónapon belül elkészül a tanulmányterv. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.