Magyar Nemzet: Botka lemondása után már tárgyal az MSZP és a DK

POLITIKA
2017 október 04., 05:26
comments 173

A lap úgy tudja, hogy akár napokon belül asztalhoz ülhet az MSZP és a Demokratikus Koalíció vezetése, hogy az egyéni képviselőjelöltekről egyeztessenek. Amikor Gyurcsányék a hétvégén bejelentették, hogy nem kérnek a közös listából, azért hozzátették, hogy a koordinált jelöltállításról azért hajlandóak tárgyalni. A lap szerint most is erről lesz szó.

A rálátóság ködébe burkolózó, névtelen forrás a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy habár a szocialisták keresnek miniszterelnök-jelöltet a hétfőn lemondott Botka László helyére, de ennek az is feltétele, hogy előbb megegyezzenek a DK-val az indulókról és egy közös programról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.