Magyar Nemzet: Botka lemondása után már tárgyal az MSZP és a DK

POLITIKA
2017 október 04., 05:26
comments 173

A lap úgy tudja, hogy akár napokon belül asztalhoz ülhet az MSZP és a Demokratikus Koalíció vezetése, hogy az egyéni képviselőjelöltekről egyeztessenek. Amikor Gyurcsányék a hétvégén bejelentették, hogy nem kérnek a közös listából, azért hozzátették, hogy a koordinált jelöltállításról azért hajlandóak tárgyalni. A lap szerint most is erről lesz szó.

A rálátóság ködébe burkolózó, névtelen forrás a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy habár a szocialisták keresnek miniszterelnök-jelöltet a hétfőn lemondott Botka László helyére, de ennek az is feltétele, hogy előbb megegyezzenek a DK-val az indulókról és egy közös programról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt