Simicska Ádám visszavág: most ő írta fel AZT A DOLGOT Orbánról az oszlopokra

POLITIKA
2017 október 04., 08:09
comments 266

Atomfokozatra kapcsolt a bandaháború:

Simicska Lajos fia, Simicska Ádám festette fel ismét a veszprémi oszlopokra, hogy Orbán egy geci, majd mindezt „Hajrá Apa! :)” felirattal meg is osztotta Facebookon.

link Forrás

Kedd éjjel Simicska Lajos maga vette kezébe az ecsetet, és írta fel kedvenc szavát az oszlopokra, ezt viszont kapucnis fiatalok letörölték. 

Erre jött az ifjabb Simicska válaszcsapása.

Simicska Ádám tavasszal dobott már egy hasonlót, akkor többek között azt mondta: „Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a faszuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk.”

Simicska Ádám a Magyar Nemzet kiadójának ügyvezetője.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.