Simicska Ádám: „Ésszel a családdal Viktor! Teljes coming outot nyomjuk a pereputtyodról???”

politika
2017 április 03., 02:29
comments 676
Simicska Ádám. Kép: Facebook
photo_camera Simicska Ádám. Kép: Facebook

Bár a CEU-tüntetés mellett ez csak mellékszerepet kapott, a vasárnap a Simicska-féle gecinap (vagy ahogy a sajtó szemérmeskedve nevezi, G-nap) második felvonását hozta.

Simicska Lajos a hvg.hu-nak nyilatkozva 

büdös bűnöző bandának nevezte a Fideszt, aminek el kell takarodnia 

- ugyanakkor azt mondta, nem állapodott meg semmiben a Jobbikkal, de minden szimpátiája az övék.

Egy fokkal keményebb volt fia, Simicska Ádám, a Magyar Nemzet kiadójának ügyvezetője, aki a Facebookon nyilvános posztban először apja üzenetét tolmácsolva kibelezéssel fenyegette a Habony-média egyik vezetőjét, Győri Tibort a házukhoz küldött paparazzik miatt:

link Forrás

Ezután azt írta, ha a testvéreit is belekeverik, akkor "nincs semmi, csak a vég":

link Forrás

Végül azt írta, "ésszel a családdal, Viktor", különben "teljes coming outot" "tolnak" a "pereputtyáról":

link Forrás

Simicska Lajos a hvg.hu-nak azt mondta: „Engem különösebben nem idegesítenek, de ez mégis csak a család, van három gyerekem, ez már sok. Ezek engem nem tudnak megfélemlíteni, nem hagyom magam, nem tudnak elkergetni, ez az én hazám, én meg megyek tovább azon az úton, amit elhatároztam.”

A Simicska-Fidesz-konfliktus azután élesedett ki újra, hogy a hétvégén a Jobbik tolvajozós plakátkampányt kezdett, minden bizonnyal a Simicska-féle Publimont plakáthelyein. 

Simicska Ádám március elején a Zsúrpubi című lapnak azt mondta:

„Azt gondolom, hogy a következő parlamenti választás igazi, valós tétje egyetlenegy dolog, mégpedig az, hogy Vona Gábornak sikerül-e megszerezni a kétharmadot.”

Azóta Orbán már csicskapártnak nevezi a Jobbikot.

UPDATE: Hétfő reggel ismét nyilatkozott a Zsúrpubinak Simicska Ádám, többek között azt mondta:

"A magyar politika kisgyerekeket próbál megdolgozni. Gusztustalan és aljas dolog, amikor az ember családját támadják politikai okok miatt. Sok mindent el tudunk képzelni, mi férhet bele a politikába és mi nem, azonban egy biztos: ez már nem az, ami belefér. Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a faszuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.