A Siri szerint a Despacito Bulgária himnusza

2017 október 5., csütörtök 4:03
23

Android készülékek használójaként sajnos semmi mókában nincs részem, ha azt kérdezném okégugöltől, az Android Sirijétől, hogy mi Bulgária himnusza. Apple-felhasználó barátaim bezzeg szakadhatnak a röhögéstől, amikor erre a kérdésükre Siri, az Apple digitális asszisztense boldogan kiadja találatként a nyár slágerét, lois Fonsi és Daddy Yankee Despacitóját.

A valóságban persze, ahogy azt bármely más forrásból megtudhatják, Bulgária himnusza a Мила Родино, vagyis a Mila Rodino, magyarul az Édes Anyaföld. A Verge próbált rájönni a hiba okára, de ez egyelőre nem sikerült. Elsőre azt tippelték, hogy talán a Microsoft keresője, a Bing ront el valamit, merthogy a Siri a Binget használta alapértelmezett keresőként. De pont a múlt héten az Apple végre meglépte a kötelezőt, és lecserélte a Binget a Google keresőjére. Ami viszont tudja, hogy mi Bulgária himnusza.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt