Fegyvereket foglaltak le Gyöngyöstarjánban és Markazon

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai szerdán házkutatást tartottak egy gyöngyöstarjáni és egy markazi férfi házában engedély nélkül tartott lőfegyverek miatt. A 65 éves J. Sándor gyöngyöstarjáni lakásában 2 hadipuskát és egy fegyver fődarabot foglaltak le, a szintén 65 éves D. Antal markazi otthonában pedig 2 maroklőfegyvert 20 lőszerrel és 35 karabélylőszert találtak. A lefoglalt tárgyak a fegyverszakértő előzetes véleménye szerint éles lőfegyverek és lőszerek, a tartásukra a férfiaknak nem volt engedélyük.

A gyanúsítottakat kihallgatták, szabadlábon védekezhetnek.

Előző nap egy 45 éves dudari férfi családi házában tartottak házkutatást, nála lőfegyvert, gázriasztó pisztolyokat, légpuskákat, különböző lőszereket (gépkarabély, pisztoly, vadászfegyver, kispuska) és töltényeket, illetve lőszerelemeket találtak, és foglaltak le. (police.hu, police.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.