Fegyvereket foglaltak le Gyöngyöstarjánban és Markazon

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai szerdán házkutatást tartottak egy gyöngyöstarjáni és egy markazi férfi házában engedély nélkül tartott lőfegyverek miatt. A 65 éves J. Sándor gyöngyöstarjáni lakásában 2 hadipuskát és egy fegyver fődarabot foglaltak le, a szintén 65 éves D. Antal markazi otthonában pedig 2 maroklőfegyvert 20 lőszerrel és 35 karabélylőszert találtak. A lefoglalt tárgyak a fegyverszakértő előzetes véleménye szerint éles lőfegyverek és lőszerek, a tartásukra a férfiaknak nem volt engedélyük.

A gyanúsítottakat kihallgatták, szabadlábon védekezhetnek.

Előző nap egy 45 éves dudari férfi családi házában tartottak házkutatást, nála lőfegyvert, gázriasztó pisztolyokat, légpuskákat, különböző lőszereket (gépkarabély, pisztoly, vadászfegyver, kispuska) és töltényeket, illetve lőszerelemeket találtak, és foglaltak le. (police.hu, police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.