Fegyvereket foglaltak le Gyöngyöstarjánban és Markazon

bűnügy
2017 október 05., 12:26
comments 124

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai szerdán házkutatást tartottak egy gyöngyöstarjáni és egy markazi férfi házában engedély nélkül tartott lőfegyverek miatt. A 65 éves J. Sándor gyöngyöstarjáni lakásában 2 hadipuskát és egy fegyver fődarabot foglaltak le, a szintén 65 éves D. Antal markazi otthonában pedig 2 maroklőfegyvert 20 lőszerrel és 35 karabélylőszert találtak. A lefoglalt tárgyak a fegyverszakértő előzetes véleménye szerint éles lőfegyverek és lőszerek, a tartásukra a férfiaknak nem volt engedélyük.

link Forrás

A gyanúsítottakat kihallgatták, szabadlábon védekezhetnek.

Előző nap egy 45 éves dudari férfi családi házában tartottak házkutatást, nála lőfegyvert, gázriasztó pisztolyokat, légpuskákat, különböző lőszereket (gépkarabély, pisztoly, vadászfegyver, kispuska) és töltényeket, illetve lőszerelemeket találtak, és foglaltak le. (police.hu, police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.