Fegyvereket foglaltak le Gyöngyöstarjánban és Markazon

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai szerdán házkutatást tartottak egy gyöngyöstarjáni és egy markazi férfi házában engedély nélkül tartott lőfegyverek miatt. A 65 éves J. Sándor gyöngyöstarjáni lakásában 2 hadipuskát és egy fegyver fődarabot foglaltak le, a szintén 65 éves D. Antal markazi otthonában pedig 2 maroklőfegyvert 20 lőszerrel és 35 karabélylőszert találtak. A lefoglalt tárgyak a fegyverszakértő előzetes véleménye szerint éles lőfegyverek és lőszerek, a tartásukra a férfiaknak nem volt engedélyük.

A gyanúsítottakat kihallgatták, szabadlábon védekezhetnek.

Előző nap egy 45 éves dudari férfi családi házában tartottak házkutatást, nála lőfegyvert, gázriasztó pisztolyokat, légpuskákat, különböző lőszereket (gépkarabély, pisztoly, vadászfegyver, kispuska) és töltényeket, illetve lőszerelemeket találtak, és foglaltak le. (police.hu, police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.