Ki más festette volna le kapucniban Simicska oszlopait, mint a helyi Fidelitas elnöke?

„Ilyen obszcén kifejezéssel felírni Orbán Viktorról, a miniszterelnök úrról valamit, az botrányos”

– ennyit nyilatkozott az RTL Klub Híradójának egy kapucnis férfi, aki egy másik kapucnis sráccal kedden fehér festékkel festette le Simicska Lajos Veszprém belvárosában álló hirdetőoszlopairól a milliárdos által felfestett „Orbán egy geci!” feliratot (amit később Simicska fia is felírt).

Fotó: RTL Híradó

A riportból nem derült ki, ki volt a kapucnis nyilatkozó, de a 24.hu megírta, hogy a Fidelitas helyi elnöke, Bóka Bence volt az. Persze jogos a kérdés, hogy ki más vesződött volna a felirat eltüntetésével.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.