Mindenki megőrült: egy kormánypárti tévés összegraffitizte Simicska Lajos házát

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Média- pop- és mindenféle kulturális értelemben fordulópont és mérföldkő, ahogy Losonczi Kata, Mészáros Lőrinc Echo tévéjének riportere a szemét furcsán forgatva és meresztgetve azt mondja a kamerába, hogy

Ön dönt: iszik vagy graffitizik

majd fog egy flakon fekete festéksprét és felírja vele Simicska Lajos veszprémi házának a falára azt, hogy

HAJRÁ LAJOS

Mindezzel az Echo Tv Informátor című műsorát promózzák egyébként.

A jelenet annak a határátlépésnek a médiabeli megfelelője, ahogyan Orbán miniszterelnök a hagyományos értelemben vett emberségen, erkölcsön és törvényességen túllépve megünnepelte és mások elé példának állította a gyűlölködve fenyegető és önbíráskodó őcsényieket.

Csak ez legalább a maga hátborzongató és szomorú módján mégiscsak vicces, főleg a háborodott szemforgatás miatt. Illetve azért, mert a szenvedélyes sprézőnek korábban kicsit sem derogált elfogadnia a most lesprézett Simicska pénzét. Losonczi Kata a Hír Tv Célpont című műsorának munkatársaként ugyanis Simicska Lajos alakalmazottja volt, míg a Főnök és a Még nagyobb Főnök összeveszése után több társával együtt át nem igazolt az Echo Tv-hez. (via 24.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.