Mindenki megőrült: egy kormánypárti tévés összegraffitizte Simicska Lajos házát

Média
2017 október 06., 09:23
comments 533

Média- pop- és mindenféle kulturális értelemben fordulópont és mérföldkő, ahogy Losonczi Kata, Mészáros Lőrinc Echo tévéjének riportere a szemét furcsán forgatva és meresztgetve azt mondja a kamerába, hogy

Ön dönt: iszik vagy graffitizik

majd fog egy flakon fekete festéksprét és felírja vele Simicska Lajos veszprémi házának a falára azt, hogy

HAJRÁ LAJOS

Mindezzel az Echo Tv Informátor című műsorát promózzák egyébként.

link Forrás

A jelenet annak a határátlépésnek a médiabeli megfelelője, ahogyan Orbán miniszterelnök a hagyományos értelemben vett emberségen, erkölcsön és törvényességen túllépve megünnepelte és mások elé példának állította a gyűlölködve fenyegető és önbíráskodó őcsényieket.

Csak ez legalább a maga hátborzongató és szomorú módján mégiscsak vicces, főleg a háborodott szemforgatás miatt. Illetve azért, mert a szenvedélyes sprézőnek korábban kicsit sem derogált elfogadnia a most lesprézett Simicska pénzét. Losonczi Kata a Hír Tv Célpont című műsorának munkatársaként ugyanis Simicska Lajos alakalmazottja volt, míg a Főnök és a Még nagyobb Főnök összeveszése után több társával együtt át nem igazolt az Echo Tv-hez. (via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.