Bizarr katasztrófapornót posztolt Mark Zuckerberg, hogy hirdesse a Facebook új fejlesztését

tech
2017 október 10., 04:47
comments 44

Nehéz pontosan elmondani, mi is történt Mark Zuckerberg legutóbbi élő bejelentkezésében. 

link Forrás

De azért megpróbáljuk: a Facebook vezetője a vállalat virtuális valóság-osztályának vezetőjének, Rachel Franklinnak a társaságában VR-eszközök segítségével "látogatta meg" a katasztrófa sújtotta Puerto Ricót. A szigeten óriási pusztítást végzett a Maria hurrikán, rengeteg otthon vált lakhatatlanná, alig maradtak járható utak, akár 4-6 hónapba is eltelhet, míg vissza tudják kapcsolni az áramszolgáltatást

Ide érkezett meg Zuckerberg és Franklin rajzolt mása, miközben ők ketten a Facebook kaliforniai központjában ültek más-más szobákban, VR-szemüveget viselve. 

„Az egyik dolog, ami igazán varázslatos a VR-ban, hogy azt érezheted, tényleg ott vagy a helyszínen.” – mondja el Zuckerberg, miközben egy katasztrófa által sújtotta területre rajzolódnak rá otthonukból. Ezután Zuckerberg és Franklin karaktere még egy virtuális pacsit is adott egymásnak. 

Zuckerberg ezután beszélt arról is, hogy hogyan próbál segíteni a Facebook a katasztrófa sújtotta Puerto Ricónak, többek között 1,5 millió dollárt ajánlottak fel és együttműködnek a Vöröskereszttel egy lakosságtérkép megalkotásában is. Majd visszateleportálták magukat a kaliforniai központba, ahol Zuckerberg ismét áttért arra is, hogy hamarosan jön az Oculus fejlesztői konferenciájuk, ahol majd fontos bejelentések jönnek, utána pedig elutaztak Franklinnal még a Hold felszínére is. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.