Bizarr katasztrófapornót posztolt Mark Zuckerberg, hogy hirdesse a Facebook új fejlesztését

2017 október 10., kedd 4:47
44

Nehéz pontosan elmondani, mi is történt Mark Zuckerberg legutóbbi élő bejelentkezésében. 

De azért megpróbáljuk: a Facebook vezetője a vállalat virtuális valóság-osztályának vezetőjének, Rachel Franklinnak a társaságában VR-eszközök segítségével "látogatta meg" a katasztrófa sújtotta Puerto Ricót. A szigeten óriási pusztítást végzett a Maria hurrikán, rengeteg otthon vált lakhatatlanná, alig maradtak járható utak, akár 4-6 hónapba is eltelhet, míg vissza tudják kapcsolni az áramszolgáltatást

Ide érkezett meg Zuckerberg és Franklin rajzolt mása, miközben ők ketten a Facebook kaliforniai központjában ültek más-más szobákban, VR-szemüveget viselve. 

„Az egyik dolog, ami igazán varázslatos a VR-ban, hogy azt érezheted, tényleg ott vagy a helyszínen.” – mondja el Zuckerberg, miközben egy katasztrófa által sújtotta területre rajzolódnak rá otthonukból. Ezután Zuckerberg és Franklin karaktere még egy virtuális pacsit is adott egymásnak. 

Zuckerberg ezután beszélt arról is, hogy hogyan próbál segíteni a Facebook a katasztrófa sújtotta Puerto Ricónak, többek között 1,5 millió dollárt ajánlottak fel és együttműködnek a Vöröskereszttel egy lakosságtérkép megalkotásában is. Majd visszateleportálták magukat a kaliforniai központba, ahol Zuckerberg ismét áttért arra is, hogy hamarosan jön az Oculus fejlesztői konferenciájuk, ahol majd fontos bejelentések jönnek, utána pedig elutaztak Franklinnal még a Hold felszínére is. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt