Az orosz propagandatévé a londoni metróban gúnyolódik

Alec Luhn, a Telegraph oroszügyi tudósítója twittelte a fotót a londoni metróból az orosz állami RT csatorna hirdetéséről, akik ezzel törnek borsot a nyugati közönség orra alá:

Lekésted a járatot? Szavazatot veszítettél? Okolj minket!

A leginkább politikai fegyverként használt tévé azon gúnyolódik, hogy Nyugat-Európában elég sok szó van orosz beavatkozásokról és kavarásokról, és ezek között vannak túlzások is. Korábban repülőtereken is helyeztek el hasonló reklámokat:

De az igazi azért mégiscsak Londonban röhögni az orosz akciókon, ahol pontosan tudható, hogy a titkosszolgálat emberei plutóniummal mérgeztek meg egy embert.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.