Bepereli a hotelt és a fesztivál szervezőit a Las Vegas-i mészárlás egyik áldozata

2017 október 11., szerda 21:25
169

Életveszélyes sérülést szerzett a Las Vegas-i lövöldözésben az a kaliforniai nő, aki most úgy döntött, beperli a Mandala Bay Hotelt és a zenei fesztivál szervezőit – írja a Reuters

A 21 éves nő ugyancsak perli azt a gyártót, mely az úgynevezett bump stockert készíti - a filléres eszköz segítségével alakította át fegyvereit az 58 ember életét kioltó merénylő, Stephen Paddock. Paige Gasper, akinek bordái és mája sérült a lövésektől, úgy gondolja, a szálloda, melynek ablakából a lövöldöző tüzet nyitott, nem járt el elég gondosan, és túl későn reagáltak arra is, hogy a férfi lelőtte biztonsági őrüket. Paddock a mészárlás kezdete előtt hat perccel végzett az őrrel. A zenei fesztivál szervezőjét, a Live Nation Entertainmentet pedig azzal vádolja, a személyzetet nem készítették fel rendesen egy esetleges vészhelyzetre, és a menekülési útvonalakat sem biztosították. 

Fotó: David Becker/AFPKommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt