Bepereli a hotelt és a fesztivál szervezőit a Las Vegas-i mészárlás egyik áldozata

külföld
2017 október 11., 21:25
comments 167

Életveszélyes sérülést szerzett a Las Vegas-i lövöldözésben az a kaliforniai nő, aki most úgy döntött, beperli a Mandala Bay Hotelt és a zenei fesztivál szervezőit – írja a Reuters

A 21 éves nő ugyancsak perli azt a gyártót, mely az úgynevezett bump stockert készíti - a filléres eszköz segítségével alakította át fegyvereit az 58 ember életét kioltó merénylő, Stephen Paddock. Paige Gasper, akinek bordái és mája sérült a lövésektől, úgy gondolja, a szálloda, melynek ablakából a lövöldöző tüzet nyitott, nem járt el elég gondosan, és túl későn reagáltak arra is, hogy a férfi lelőtte biztonsági őrüket. Paddock a mészárlás kezdete előtt hat perccel végzett az őrrel. A zenei fesztivál szervezőjét, a Live Nation Entertainmentet pedig azzal vádolja, a személyzetet nem készítették fel rendesen egy esetleges vészhelyzetre, és a menekülési útvonalakat sem biztosították. 

photo_camera Fotó: David Becker/AFP



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.