Elhagyta a felesége Harvey Weinsteint a zaklatási botrány miatt

külföld
2017 október 11., 07:55
comments 178
Harvey Weinstein és Georgina Chapman
photo_camera Harvey Weinstein és Georgina Chapman Fotó: HUBERT BOESL/dpa Picture-Alliance/AFP

Georgina Chapman megbocsáthatatlannak nevezte, amit Weinstein tett. A People-nek beszélt arról, hogy megszakad a szíve minden olyan nőért, „akiknek szörnyű fájdalmat okoztak ezek a megbocsáthatatlan cselekedetek”. Chapmannek és Weinsteinnek két közös gyerekük van.

Legutóbb Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie beszélt arról, hogy a producer zaklatta őket. A New Yorker pedig már arról írt, hogy Asia Argento színésznő és az egykor szintén színészi pályára készülő Lucia Evans, és egy harmadik, név nélkül nyilatkozó nő azzal vádolja Weinsteint, hogy megerőszakolta őket. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.