Elhagyta a felesége Harvey Weinsteint a zaklatási botrány miatt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Harvey Weinstein és Georgina ChapmanFotó: HUBERT BOESL/dpa Picture-Alliance/AFP

Georgina Chapman megbocsáthatatlannak nevezte, amit Weinstein tett. A People-nek beszélt arról, hogy megszakad a szíve minden olyan nőért, „akiknek szörnyű fájdalmat okoztak ezek a megbocsáthatatlan cselekedetek”. Chapmannek és Weinsteinnek két közös gyerekük van.

Legutóbb Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie beszélt arról, hogy a producer zaklatta őket. A New Yorker pedig már arról írt, hogy Asia Argento színésznő és az egykor szintén színészi pályára készülő Lucia Evans, és egy harmadik, név nélkül nyilatkozó nő azzal vádolja Weinsteint, hogy megerőszakolta őket. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.