Sajnáljuk, de valójában a pizzériába betörő medvecsalád videója sem vicces

Nem akarjuk ismét elrontani mások mulatságát, de sajnos muszáj elmondanunk, hogy ahogy a majomfésülgetős vagy lajhármaki-csiklandozós videó, úgy a pizzériában vásárolgató medvecsaládról készült felvétel sem olyan mókás, mint amilyennek elsőre látszik.

Egy colorádió pizzéria posztolta ki Facebookra, hogy kamerájuk rögzítette, ahogy az éjszaka egy medve és két bocsa kipakolják a kiséttermet. A tulajdonos szerint az állatok az elviteles ablakon át másztak be. A MNN szerzője arról ír, nyilván nagyon aranyos az egész jelenet, különösen az precizitás, ahogy módszeresen rabolják le a helyet, de 

fontos tudni, hogy csoda, hogy életben maradtak. 

Bár ezek a medvék sértetlenül megúszták az egészet, a coloradói rendőrök a szemétkukákban rendszeresen turkáló állatokat is megölik, így valószínűleg ezek is végig életveszélyben voltak. Colorado államban egyre fogyatkozik a medvék száma, mert egyre több állat merészkedik be a városokba, és a rendőrök tényleg kilövik őket. Az emberek terjeszkedése miatt az állatok természetes élőhelye egyre kisebb, az élelem is egyre kevesebb, ráadásul a medve szaglása hétszer olyan érzékeny, mint az emberé, így elég könnyen megtalálja az ehető dolgokat. A pizzéria tulajdonosa bejegyzését azzal zárta, bár az állatok kárt tettek a konyhában, arra kérné a rendőröket, hogy ha újra látják őket náluk garázdálkodni, akkor se lőjék le őket.


Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.