Sajnáljuk, de valójában a pizzériába betörő medvecsalád videója sem vicces

ÁLLAT
2017 október 11., 17:07

Nem akarjuk ismét elrontani mások mulatságát, de sajnos muszáj elmondanunk, hogy ahogy a majomfésülgetős vagy lajhármaki-csiklandozós videó, úgy a pizzériában vásárolgató medvecsaládról készült felvétel sem olyan mókás, mint amilyennek elsőre látszik.

link Forrás

Egy colorádió pizzéria posztolta ki Facebookra, hogy kamerájuk rögzítette, ahogy az éjszaka egy medve és két bocsa kipakolják a kiséttermet. A tulajdonos szerint az állatok az elviteles ablakon át másztak be. A MNN szerzője arról ír, nyilván nagyon aranyos az egész jelenet, különösen az precizitás, ahogy módszeresen rabolják le a helyet, de 

fontos tudni, hogy csoda, hogy életben maradtak. 

Bár ezek a medvék sértetlenül megúszták az egészet, a coloradói rendőrök a szemétkukákban rendszeresen turkáló állatokat is megölik, így valószínűleg ezek is végig életveszélyben voltak. Colorado államban egyre fogyatkozik a medvék száma, mert egyre több állat merészkedik be a városokba, és a rendőrök tényleg kilövik őket. Az emberek terjeszkedése miatt az állatok természetes élőhelye egyre kisebb, az élelem is egyre kevesebb, ráadásul a medve szaglása hétszer olyan érzékeny, mint az emberé, így elég könnyen megtalálja az ehető dolgokat. A pizzéria tulajdonosa bejegyzését azzal zárta, bár az állatok kárt tettek a konyhában, arra kérné a rendőröket, hogy ha újra látják őket náluk garázdálkodni, akkor se lőjék le őket.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.