Karbantartási munkák miatt nem jár jövő hétvégén a 4-6-os

Fotó: Máthé Zoltán

"A következő hétvégén Margit körút és a Fényes Elek utca kereszteződésében, a Margit hídon, a Margit híd, szigeti bejáró előtt, az Erzsébet körút és a Barcsay utca kereszteződésében, a József körút és Ferenc körút egy-egy szakaszán és a Petőfi hídon végeznek pályakarbantartási munkákat a szakemberek" - írja a központ MTI-hez eljuttatott közleménye. A szerelvények helyett pótlóbuszok segítik majd a közlekedést. 

Péntek reggel kisebb káosz alakult ki Pesten meghibásodások miatt. A BKK áramellátási hiba miatt a Jászai Mari tér és a dél-budai végállomások között volt kénytelen bevetni a pótjárműveket, az M1-es metró az Oktogon és a Vörösmarty tér között nem közlekedett, a Szent Gellért tér és a Deák Ferenc tér között nem ment a 47-es és a 49-es villamos.

A hibát azóta sikerült elhárítani, a Combinók már menetrend szerint suhannak a síneken.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.