Karbantartási munkák miatt nem jár jövő hétvégén a 4-6-os

közlekedés
2017 október 13., 04:29
comments 32

photo_camera Fotó: Máthé Zoltán

"A következő hétvégén Margit körút és a Fényes Elek utca kereszteződésében, a Margit hídon, a Margit híd, szigeti bejáró előtt, az Erzsébet körút és a Barcsay utca kereszteződésében, a József körút és Ferenc körút egy-egy szakaszán és a Petőfi hídon végeznek pályakarbantartási munkákat a szakemberek" - írja a központ MTI-hez eljuttatott közleménye. A szerelvények helyett pótlóbuszok segítik majd a közlekedést. 

Péntek reggel kisebb káosz alakult ki Pesten meghibásodások miatt. A BKK áramellátási hiba miatt a Jászai Mari tér és a dél-budai végállomások között volt kénytelen bevetni a pótjárműveket, az M1-es metró az Oktogon és a Vörösmarty tér között nem közlekedett, a Szent Gellért tér és a Deák Ferenc tér között nem ment a 47-es és a 49-es villamos.

A hibát azóta sikerült elhárítani, a Combinók már menetrend szerint suhannak a síneken.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.