Karbantartási munkák miatt nem jár jövő hétvégén a 4-6-os

Fotó: Máthé Zoltán

"A következő hétvégén Margit körút és a Fényes Elek utca kereszteződésében, a Margit hídon, a Margit híd, szigeti bejáró előtt, az Erzsébet körút és a Barcsay utca kereszteződésében, a József körút és Ferenc körút egy-egy szakaszán és a Petőfi hídon végeznek pályakarbantartási munkákat a szakemberek" - írja a központ MTI-hez eljuttatott közleménye. A szerelvények helyett pótlóbuszok segítik majd a közlekedést. 

Péntek reggel kisebb káosz alakult ki Pesten meghibásodások miatt. A BKK áramellátási hiba miatt a Jászai Mari tér és a dél-budai végállomások között volt kénytelen bevetni a pótjárműveket, az M1-es metró az Oktogon és a Vörösmarty tér között nem közlekedett, a Szent Gellért tér és a Deák Ferenc tér között nem ment a 47-es és a 49-es villamos.

A hibát azóta sikerült elhárítani, a Combinók már menetrend szerint suhannak a síneken.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.