Az önkormányzat kerítést építene a Hős utcai gettó köré

A Hír Tv Célpont című műsora értesült arról, hogy a X. kerület önkormányzata  kerítéssel, vaskapuval és betonelemekkel kerítené el Budapest egyik legproblémásabb területét, a Hős utcai háztömböket. 

Itt évtizedek óta komoly gondot okoz a kábítószerfogyasztás és a szegénység, eddig egyetlen városvezetés vagy kormány sem tudott olyan egészségügyi vagy szociális projekttel előállni, ami segített volna a teljesen elgettósodott környéken élőkön. 

A Hős utcában tapasztalható helyzetről nemrég hosszú cikket közölt az Abcúg

A 24.hu cikke szerint most a Célpont stábja jutott egy hivatalos levélhez, amiből kiderül, hogy a kőbányai önkormányzat most a körbekerítésen gondolkodik. A kerület fideszes polgármestere nem reagált a Hír Tv megkeresésére. A Hős utcai helyzetről szóló adás amúgy péntek este 20.30-kor fog majd lemenni a csatornán. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.