Az önkormányzat kerítést építene a Hős utcai gettó köré

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Hír Tv Célpont című műsora értesült arról, hogy a X. kerület önkormányzata  kerítéssel, vaskapuval és betonelemekkel kerítené el Budapest egyik legproblémásabb területét, a Hős utcai háztömböket. 

Itt évtizedek óta komoly gondot okoz a kábítószerfogyasztás és a szegénység, eddig egyetlen városvezetés vagy kormány sem tudott olyan egészségügyi vagy szociális projekttel előállni, ami segített volna a teljesen elgettósodott környéken élőkön. 

A Hős utcában tapasztalható helyzetről nemrég hosszú cikket közölt az Abcúg

A 24.hu cikke szerint most a Célpont stábja jutott egy hivatalos levélhez, amiből kiderül, hogy a kőbányai önkormányzat most a körbekerítésen gondolkodik. A kerület fideszes polgármestere nem reagált a Hír Tv megkeresésére. A Hős utcai helyzetről szóló adás amúgy péntek este 20.30-kor fog majd lemenni a csatornán. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.