Rogán Antal 1,5 év után kialudta magát!

Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Talán a pozsonyi kifli, vagy a Tátrából lezúduló friss hegyi levegő tette, de megdöbbentően derűs és egészséges kép jelent meg a Szlovákiában, Robert Fico közelségében valósággal kivirágzó Rogán Antalról.

A Világ Legkevesebbet Nyilatkozó Propagandaminisztere úgy mosolyog, hogy közben nem az a néző érzése, hogy szegény embernek egy Láthatatlan Lázár János ül a nyakában, pedig 2016. tavasza óta ez volt a jellemző.

Nem véletlen, hogy elemzőnk 2016. novemberének elején

Rogán Antal ennyi még nem volt rottyon

címmel jelentetett meg elemzést a korábban a Fidesz kisfiús-éppenhogyértességizős vonalához sorolt politikusról. Oké, Rogán sosem volt egy Cser-Palkovics András, de volt benne valami diákos. 2016-ig. A mostani fotót érdemes összehasonlítani a Rogán megrottyanásáról készített 2016. végi infografikánkkal:

Ennél jobb hírt nem is hozhatott volna ez a péntek!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.