Rogán Antal 1,5 év után kialudta magát!

politika
2017 október 13., 07:36
comments 106
photo_camera Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Talán a pozsonyi kifli, vagy a Tátrából lezúduló friss hegyi levegő tette, de megdöbbentően derűs és egészséges kép jelent meg a Szlovákiában, Robert Fico közelségében valósággal kivirágzó Rogán Antalról.

A Világ Legkevesebbet Nyilatkozó Propagandaminisztere úgy mosolyog, hogy közben nem az a néző érzése, hogy szegény embernek egy Láthatatlan Lázár János ül a nyakában, pedig 2016. tavasza óta ez volt a jellemző.

Nem véletlen, hogy elemzőnk 2016. novemberének elején

Rogán Antal ennyi még nem volt rottyon

címmel jelentetett meg elemzést a korábban a Fidesz kisfiús-éppenhogyértességizős vonalához sorolt politikusról. Oké, Rogán sosem volt egy Cser-Palkovics András, de volt benne valami diákos. 2016-ig. A mostani fotót érdemes összehasonlítani a Rogán megrottyanásáról készített 2016. végi infografikánkkal:

link Forrás

Ennél jobb hírt nem is hozhatott volna ez a péntek!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.